Over Ons

Wij zijn een coöperatie die zich richt op duurzame ontwikkeling van Meerstad. We beginnen met energie en richten ons daarbij op besparen en zelf opwekken van energie.

Onze coöperatie is mede tot stand is gekomen door subsidie vanuit het programma Lokale Energietransitie van de Provincie Groningen, Natuur en Milieufederatie Groningen, Groninger Energie Koepel en Grunneger Power.

Bestuur

Het bestuur is verantwoordelijk voor het beleid en de financiele, juridische en organisatorische verplichtingen van Meerkracht. Het bestuur bestaat momenteel uit drie personen: voorzitter Gerard Martinus, secretaris Stefan Haan en penningmeester Norbert Buiter.

Projectvrijwilligers

Om een aantal projecten te kunnen ontwikkelen, is het belangrijk dat er veel mensen betrokken zijn die hun kennis en kunde willen inzetten. We hebben dankzij onze vrijwilligers bijvoorbeeld al een succesvolle avond over warmtepompen georganiseerd.

Missie

Nog bepalen

Visie

Nog bepalen.

Lid worden?

Dat kan door een mail te sturen naar info@meerkracht.org

Onze partners

Wij werken samen met verschillende partners. Zij delen onze visie op het streven naar een duurzaam Groningen.

logo-buurkracht4 logo-entrance3 logo-gemgron4 (12) logo-grek3 logo-gronslim4 (15) logo-hanze4 logo-nld4 logo-provgron4 (1) logo-GP