Op 10 april hielden we samen met de Activiteiten Commissie een sponsorloop. Eerder hadden we op de Dag van de Duurzaamheid de kinderen al kennis laten maken met duurzaamheid. Dat was een groot succes en smaakte naar meer. Dat kwam er met de sponsorloop voor het zonnedak op school.

De buurtcoöperatie Meerkracht werkt aan het ontwikkelen van een tweetal zonnedaken. Het dak van de school is daarbij een logische en interessante optie om vol te leggen met zonnepanelen, zelfs als we over een aantal jaren als school gaan verhuizen. Met dit zonnedak kunnen we energie opwekken voor huizen in Meerstad en omgeving die een ongeschikt of te klein dak hebben, maar ook voor de school zelf. De stroomrekening wordt dan lager, én we maken weer een klein stapje richting een duurzamere wereld.

Niet alleen de school kan meedoen met dit opwekproject, maar iedereen met postcode 9608, 9613, 9614, 9616, 9617, 9622, 9623 of 9723. Voor meer details kun je hier alle project informatie vinden, en mocht je ook met ons mee willen doen dan kun je daarvoor een vrijblijvende intentieverklaring invullen. Voor meer informatie kun je ons natuurlijk ook altijd even aanspreken of mailen op info@meerkracht.org.