Op dinsdagavond 13 juni organiseren we het eerste Meerkracht Ledencafé in Het Strandhuis, inloop vanaf 19:30.

Leden weten elkaar steeds beter te vinden om kennis uit te wisselen of gewoon gezellig een praatje te maken. Dat willen we vooral stimuleren. Door het opzetten van een Meerkracht Ledencafé geven we daar ruimte aan en willen we gezamenlijk de horizon te verbreden als het om duurzaamheid gaat. Ook verwachten we meer leden aan te kunnen trekken en samen meer activiteiten te kunnen ontplooien.

In dit eerste Ledencafé, 13 juni aanstaande, willen we dat doen door voort te bouwen op de ideeën die door een aantal leden tijdens een Algemene Leden Vergadering ingebracht werden (zie plaatje onderaan). Die 13e willen we met de aanwezigen twee of drie onderwerpen naar voren halen waar de coöperatie zich komend jaar vooral op moet richten. Dat doen we op een ontspannen en informele wijze in het Strandhuis.

Wat ons betreft is deze avond geslaagd als er veel leden komen en we samen voor het najaar twee of drie thema-avonden hebben gepland over een specifiek onderwerp van jullie keuze. Als dat goed van de grond komt, kunnen we aan het Ledencafé meer inhoud geven en bijvoorbeeld een expert vragen om een workshop te begeleiden of een cursus aan te bieden.

Wie: leden van de coöperatie en geïnteresseerden (aspirant-leden)
Waar
: Het Strandhuis, Meerstad
Wanneer
: dinsdag 13 juni 2023, inloop vanaf 19:30
Aanmelden gewenst. (info@meerkracht.org)