Meerstad staat in bloei: overal doen grassen en bloemen het goed en het eerste fruit aan de fruitbomen begint ook te rijpen. Insecten en bijen en hommels maken daar graag gebruik van. En heb je laatst wel eens een avondwandeling gemaakt? Grote kans dat je een egeltje over ziet steken, vleermuisjes door de lucht ziet scheren en je hebt misschien een kikkerconcert gehad bij het meer of bij de slootjes.

Maar wist je dat je zelf ook een grote impact kan hebben op al dat moois door de manier waarop je jouw tuin inricht? Of je nu net aan de slag gaat met nadenken over wat je wil met jouw nieuwe tuin of al langer in Meerstad woont maar meer wil weten over het vergroenen van jouw buitenplek: hoe leuk is het dan om inspiratie op te doen bij jouw buren?

Meerkracht organiseert daarom een open tuinenroute in juli door de mooiste en groenste tuinen van Meerstad. Meer details volgen maar voor nu eerst een oproep: ben jij trots op jouw groene buitenplek waar veel leven in zit, heb je bewuste keuzes gemaakt bij de aanleg van jouw tuin en vind je het leuk om jouw buitenparadijsje open te stellen voor buren en hen iets meer te vertellen over jouw tuintje en het leven dat je daarin ziet? Dan horen we heel erg graag van jou zodat wij jouw tuin kunnen opnemen in de “Meer groeikracht: groene tuinen route Meerstad 2023″. In overleg met alle deelnemers zaten wij te denken aan de volgende data: zaterdag 1 of zondag 2 juli; zaterdag 8 of zondag 9 juli (steeds tussen 13:00 en 15:30 uur).

Aanmelden kan via info@meerkracht.org