Het is weer tijd voor de traditionele warmtepompavond! Daarmee geven we voorlichting over de werking van warmtepompsystemen, wat je zelf kunt doen om deze (beter) te laten draaien en helpen we jou op weg om meer grip te krijgen op je energieverbruik!

Iedereen die net nieuw in Meerstad is komen wonen en eigenlijk wel eens wil weten wat hij/zij nou precies in huis heeft hangen, en iedereen bij wie de kennis weer een beetje weggezakt is: grijp je kans om er (weer) meer over te weten!

Ook als je meer inzicht wilt hebben in het energieverbruik van je woning, een energiecoach nodig hebt of interesse hebt in een warmtebeeldcamera-scan van je woning ben je van harte welkom. Wel graag aanmelden vooraf via info@meerkracht.org.

Dit jaar laten we de warmtepompavond samenvallen met een aansluitende nieuwjaarsborrel in ‘Het Strandhuis’.

Leden en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om op maandag 15 januari langs te komen. Inloop vanaf 19:30, aanvang 20:00 tot 21:00. Voor leden die het warmtepompverhaal zo langzaamaan wel kennen: we verwachten om 21:00 klaar te zijn, loop dan gerust naar binnen voor de nieuwjaarsborrel.

Wat: warmtepompvoorlichting en nieuwjaarsborrel

Waar: Het Strandhuis, Waterviolier 5, 9613 BH Meerstad

Wanneer: maandag 15 januari 2024